Ние използваме бисквитки, за да Ви предоставим най-добрите продукти. Ако продължите да използвате нашият уебсайт, означава че сте съгласни с използването на бисквитки.

Какви инструменти са необходими за поддръжката на градината?

от admin 20.11.2017 0 коментар(а)

Всеки иска да има хубава градина. Но за това не само трябва желание, но и подходящи инструменти, с които да я оформите по ваш вкус. Вижте кои са нещата, които са ви необходими за това приятно занимание.
Греблото е първото нещо, от което имате нужда. То се използва за събирането на листа и подравняване на градината. На пазара можете да видите много различни модели. Изберете това, от което смятате, че имате нужда според големината на площта.  Препоръчва се да се работи с ветрилообразно гребло, тъй като с него се работи лесно и бързо.

 

Лопатите са на второ място по необходимост. В зависимост от вида на градината ще изберете и правилната лопата. Ако имате цветна градина, една малка лопата за съдене би била от огромна необходимост. Дори и да я използвате само за саксиите, също ви бъде от полза.

 

Всички знаем за какво се използват мотиките и колко са нужни за една красива градина. Разнообразието и цените са различни, но ако сте в начален етап е добре да се сдобиете с три мотики: малка  с 3 зъбци, средна и голяма. Така ще имате под ръка тази,  от която се нуждаете в процеса на работа.

 

Колчетата често се пренебрегват, но това не е редно. Да, със сигурност няма да ви трябват в началото, ако решите да отглеждате някакви зеленчуци или по-специални цвета, със сигурност ще се нуждаете от тях.  Те никога е са излишни, затова се сдобийте с достатъчно количество и да ги имате под ръка, когато ви потрябват.