Ние използваме бисквитки, за да Ви предоставим най-добрите продукти. Ако продължите да използвате нашият уебсайт, означава че сте съгласни с използването на бисквитки.

Столче за кола

от admin 20.11.2017 0 коментар(а)

Изключително важно е столчето за кола да бъде съобразено с големината и размерите на детето. Вижте какви стъпки трябва да предприемете при закупуването и смяната на столчетата.

 

Препоръчително е детето да се вози в обратната посока на движение до навършването на 4 – годишна възраст. Ще разберете кога трябва да смените столчето с по-голяма, тъй като очите на детето ще се поддават на ръба на самото приспособление. След като смените столчето с такова, което са прикрепи отпред, то трябва да бъде с висока облегалка, за да може да придържа гръбнака изправен и същевременно да бъда комфортно за детето.

 

Можете да смените детското столче с по-голяма група, когато детето наддаде на килограми и височина. Обърнатите детски столчета могат да се инсталират само от обучение търговци, така че внимавайте от кого купувате и задължително изисквайте да ви се монтира. Ще разберете към коя група принадлежи столчето като прочетете етикета и сравните данните с тези на детето ви.

 

При по-големите столчета има възможност за увеличаване на дължината. Така ще бъдете спокойни, че дори детето ви да порасне бързо пак ще можете да използвате столчето, без да се налага да купувате ново.

 

Не се препоръчва купуване на столче от втора ръка, тъй като не знаете неговата история – дали е попаднало в инциденти или има някакви дефекти. Все пак, ако нямате възможност да си купите ново, то използвайте това на приятели или роднини, за които знаете, че със сигурност не биха ви подвели. При монтирането на столчето винаги следвайте инструкциите и не го слагайте на седалка с въздушни възглавници.